Ontdek Den Haag terwijl je hardloopt! Leer Den Haag, internationale stad van vrede en recht, kennen in een city running tour.

Den Haag is de trotse internationale stad van vrede en recht, op zoek naar rechtvaardigheid met het Internationale Gerechtshof in het Vredespaleis, het Internationale Strafhof en tal van internationale instituties. Al ruim een eeuw geleden (1899) was Den Haag gaststad van de 1e Vredesconferentie in Europa, waaraan 26 Europese landen deelnamen. Den Haag telt 180 nationaliteiten, 200 internationale organisaties en 60.000 expats op 547.000 inwoners. 

Hardlopen met een gids door Den Haag

In deze city running tour neemt de gids je mee dwars door de stad die staat voor internationaal recht. Vanaf het Vredespaleis (of vanaf een startplek naar keuze) lopen we langs locaties die verhalen over het verleden en heden van de stad. Een highlights tour die ook voorbij de highlights kijkt, langs kleine bijzondere plekken en stille getuigen. De tour laat je met nieuwe ogen kijken naar Den Haag en inspireert je de stad zelf verder te ontdekken!

 

Alle tours zijn in kleine groepjes van maximaal 6 deelnemers en onder begeleiding van een gecertificeerde hardlooptrainer. Het looptempo is rustig (afhankelijk van de lopers), onderweg staan we regelmatig stil bij wat we zien. Loop je individueel mee, dan kan de gids je komen ophalen bij je hotel of een andere locatie naar keuze. 

Loop mee in een groep of een tour op maat!

  • Groepstour, elke eerste zondag van de maand. Op aanvraag op maat voor groepen of individueel.
  • Start- en eindpunt groepstours Vredespaleis Den Haag, 10.00 uur. Ook voor de warming-up en cooling down! 
  • Lengte: 9-10 kilometer, duur 1,5-2 uur. Aan te passen voor individuele tours en groepstours.
  • Kosten: € 40 per persoon . Inbegrepen: drankje voor onderweg en een kortingsbon van 10% voor De Hardloopwinkel voor je favoriete hardloopkleding en -schoenen.
  • Aantal lopers: maximaal 6
  • Geïnteresseerd in een individuele tour of groepstour maat? Dat kan! In een tour op maat bepaal je zelf het aantal kilometers, de duur en het startpunt. Kosten op aanvraag. Neem contact op voor meer informatie.

Aanmelden

Meld je aan door te betalen via de onderstaande blauwe button. Vermeld in het opmerkingenveld de datum van je keuze. Je ontvangt altijd een bevestigingsmail van je betaling en deelname. Lees voor je je aanmeldt de Algemene voorwaarden.

Betalen city running tour Den Haag: € 40

City running tours in Nederland en Europa

Reis je door Nederland en Europa? Loop dan mee met een van de vele andere running tours. Aanraders: