We doen er alles aan om je bij een activiteit zo goed mogelijk te begeleiden en te adviseren. Meedoen met een activiteit van Just Running is echter op eigen risico, je bent dus zelf verantwoordelijk voor je deelname. Zorg er dus voor dat je fit bent als je meedoet. 

Win zelf voorafgaand aan een activiteit advies in bij een specialist als je gezondheidsklachten hebt, of als je twijfelt of deelname goed voor je is. Hardlopen is een blessuregevoelige sport. Just Running kan in geen enkel geval aansprakelijk worden gesteld voor:

  • eventuele blessures die je tijdens je deelname of daarbuiten oploopt
  • ander lichamelijk letsel en/of andere schade ontstaan tijdens of buiten je deelname aan een activiteit
  • verlies van, of schade aan, persoonlijke eigendommen tijdens of buiten je deelname aan een activiteit

Aanmelden en betalen

Wil je deelnemen aan een activiteit van Just Running, dan betaal je minimaal een week voorafgaand aan de aanvang van de activiteit. Na ontvangst van je volledige betaling is je aanmelding compleet.

Annulering inschrijving door deelnemer

Heb je je tijdig aangemeld voor een activiteit en heb je deze betaald, dan kun je tot 48 uur voor aanvang van de activiteit je inschrijving annuleren. Dit doe je door een mail te sturen naar message[e]justrunning.nl onder vermelding van de activiteit die je annuleeert, de datum van de activiteit die je annuleert, je naam en de reden van de annulering. Je ontvangt altijd een bevestigingsmail van Just Running dat je deelname is geannuleerd. Annuleer je minimaal 48 uur voorafgaand aan de aanvang van de activiteit, dan stort Just Running je inschrijfgeld terug minus 20% administratiekosten. Annuleer je korter dan 48 uur voorafgaand aan de aanvang van de activiteit, dan betaal je de volledige inschrijjfkosten en stort Just Running je betaalde inschrijfgeld niet terug.

Annulering activiteit door Just Running

Annuleert Just Running een volledige activiteit, dan ontvangen de ingeschreven deelnemers hun betaalde inschrijfgeld volledig retour. Tenzij in goed onderling overleg en met instemming van alle aangemelde deelnemers een andere datum wordt overeengekomen. Wat weersomstandigheden betreft gaat alleen bij extreem slecht weer, zijnde te gevaarlijk weer om hard te lopen, een (deel)activiteit niet door. Denk aan extreme kou of hitte, ijzel of onweer. In dat geval wordt indien mogelijk uitgeweken naar een overdekte locatie, of in goed onderling overleg met alle deelnemers een nieuwe datum overeengekomen.

Disclaimer

De informatie op deze site is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid door Just Running samengesteld. Aan deze informatie kunnen echter op geen enkele manier rechten worden ontleend. Just Running nodigt iedereen uit onjuistheden in de informatie aan Just Running te melden.